ASTĂZI TU DĂRUIEȘTI, este un proiect aproape de sufletul nostru, prin care ne dorim să ajutăm oamenii nevoiași, mai puțin norocoși decât noi, cu alimente, astfel încât să aibă sărbători pascale frumoase.

De când am început acest proiect, în fiecare an ne-am propus să ajutăm cât mai multe familii nevoiașe, organizând o strângere de alimente în apropierea hipermarketurilor ce ne-au fost partenere. În ultimii ani, ne-am putut baza pe AUCHAN pentru a ne fi parteneri în această campanie și, împreună cu membrii ai comunității locale care au donat alimente, am reușit să strângem la finalul fiecărei ediții un număr de tone de alimente pe care le-am distribuit multor familii nevoiașe din Bihor.

An de an ni se demonstrează că spiritul comunității locale din care facem parte este unul puternic ce aduce o schimbare în viața celor care nu au privilegiul de a visa la un trai fără de griji.

Ne dorim și în acest an să reușim să ajutăm oamenii mai puțin norocoși care au fost cu atât mai afectați de contextul epidemiologic actual și să le oferim șansa de a avea sărbători frumoase și liniștite în care gândul de a nu avea ce pune pe masă copiilor este alungat cu ajutorul nostru, al tuturor.

În perioada 23-25 aprilie 2021, noi vom fi la AUCHAN unde puteți dona alimente neperisabile pe care noi le vom distribui pe urmă familiilor sărace.

Astăzi tu dăruiești!

Dacă nu ajungeți la cumpărături între 23-25 aprilie 2021, dar doriți să contribuiți pentru ajutorarea familiilor nevoiașe cu alimente, puteți dona mai jos, iar noi vom cumpăra alimentele în locul dumneavoastră!