Campionat de CS:GO – ediția II

Ești pasionat de gaming, îți place munca în echipă și vrei să te distrezi alături de alți 4 prieteni de-ai tăi?
Dacă da, alătură-te competiției noastre! Interact Oradea organizează a doua ediție a campionatului de CS:GO!

 Când?   În 6-7 februarie!

Perioada de înscriere: 29 ianuarie – 5 februarie (23:59)

 

Acest eveniment are scop caritabil, donațiile fiind dăruite unui băiețel cu probleme mari de sănătate de la naștere. Intră pe pagina de Facebook “AripiPentruPeterPan”, află-i povestea și fă un bine!

Optimile și sferturile vor avea loc în data de 6 februarie (15:00), iar semifinalele și finala în data de 7 februarie (15:00).

Interact Oradea pune la bătaie următoarele premii:

Premiul 1 – 300 RON/echipă

Premiul 2 – 150 RON/echipă + 5 bandane personalizate

Premiul 3 – 5 carduri în valoare de 5 euro *carduri valabile pe platform

Steam Map pool : de_inferno; de_nuke; de_mirage; de_cache; de_dust2; de_overpass; de_train;de_vertigo Serverul de Discord al campionatului: https://discord.gg/3Pm4sPUN Înainte de începerea meciurilor, liderii fiecărei echipe sunt obligați să intre pe Discord cu o oră înainte de începerea turneului (14:00), pentru confirmare. Mai multe detalii se vor discuta cu liderul echipei prin adresa de mail din formular.

 

Regulament:

  1. Turneul se desfășoară pe platforma FACEIT, prin urmare este OBLIGATORIU ca fiecare jucător să aibă FACEIT Anti-Cheat instalat.
  2. Donația minimă/participant este de 15 RON, iar plata se va face de către UN SINGUR membru al echipei (în total 75 RON). Efectuează donația bancară care se va plăti în contul beneficiarului deschis la Banca Transilvania Oradea, Sucursala Bihor, pentru CLUBUL Interact Oradea, contul cu codul IBAN: RO13BTRL00501205390860XX în care să incluzi: numele ECHIPEI, “Donatie Interact”. Trimite-ne o poză cu dovada plății bancare pe email-ul: itcoradea@gmail.com .
  3. Intrarea în turneu se face la timp, ora 15:00, în caz contrar, Interact Oradea nu răspunde de eventualele probleme.
  4. Limbajul vulgar este interzis, iar participantul este sancționat de către moderatori în cazul în care se observă un astfel de comportament.
  5. Există o limită maximă a nivelului, între 1-7. Let’s have fun and start gaming! Te așteptăm cu drag! Formularul se completează de UN SINGUR membru al echipei Formularul de înscriere: https://docs.google.com/forms/d/1ZeWm0Vi0dyt-tfwi5pEBQErz1xJ337Q-5HgtnDdco3M/edit?usp=sharing