GhiozdănOk

Este un proiect prin care ne dorim să ajutăm cât mai mulți copii să înceapă noul an școlar echipați cu tot ce au nevoie pentru că știm că orice copil are dreptul la educație.

Scopul nostru este de a informa publicul cu privire la creșterea alarmantă a ratei abandonului școlar și a cauzelor acesteia (două dintre ele menționate mai sus), precum și strângerea materialelor necesare pentru începutul anului școlar (rechizite, produse de papetărie, ghiozdane, etc.), astfel încât să ajutăm copiii care au dificultăți materiale cu cele necesare pentru a avea un acces cât mai facil la educație și pentru a stimula participarea la școală.

Obiectivele prin care ne dorim să atingem scopul propus sunt cuprinse într-o campanie caritabilă de strângere de fonduri în perioada 21.08.2023 – 08.09.2023, prin care comunitatea locală să fie încurajată să vină în ajutorul copiilor nevoiași, donând rechizitele necesare pentru a-și putea începe sau în unele cazuri să își continue formarea educațională.

An de an ni se demonstrează că spiritul comunității locale din care facem parte este unul puternic ce aduce o schimbare în viața celor care nu au privilegiul de a visa la un trai fără de griji.

Locații

Campania presupune puncte cheie de colectare a donațiilor în Oradea pe parcursul perioadei desfășurării acesteia, cu promovarea lor în mediul online, astfel încât, populația care dorește să ajute, să știe unde poate dona, ulterior toate aceste produse fiind luate și distribuite copiilor cu dificultăți materiale.

Listă de rechizite

Ajută-ne să mergem din nou zâmbind la școală!

Dacă nu ajungeți la locațiile partenere în perioada 21.08.2023 – 08.09.2023, dar doriți să contribuiți pentru ajutorarea familiilor nevoiașe, puteți dona mai jos, iar noi vom cumpăra rechizite în locul dumneavoastră!

Un ghiozdan complet echipat poate costa între 100 și 200 de lei, în funcție de rechizitele achiziționate și de starea ghiozdanului.